Juldagsmorgon

Dan före dan var sjåig som vanligt, vilket innebar att jag hade inte tid att sitta så mycket, vilket i sin tur innebar att jag fick väldigt ont, vilket ledde till att jag behövde min andra krycka som varit försvunnen länge och det innebar att jag la så mycket fokus på det så jag hittade den..... Jäj :) Då blev det genast lättare. Med två kryckor kan jag avlasta högerbenet så pass att jag kan alternera mellan kryckor och inte-kryckor och funka ganska bra. Typ. Funka i alla fall. Typ.
 
Julafton är nästa tvårtom, då sitter man för mycket, så då får jag ont av det.
Stor aptit, kan äta hur mycket som helst. Går upp i vikt. Suck.
Sömnstörningar. La mig vid halv ett inatt, vaknade vid tre och låg vaken nån timme, kunde sedan somna om. Vaknade vid åtta av att höger arm somnat, noterade att jag hade ont i benet, framförallt i vaden och foten, ont i rumpan/skinkorna. Nu när jag sitter här har jag ont i ländryggen och benet känns kallt, det 'rinner kallt vatten längs vaden'.
 
Ställde ut mat till tomten (blotade till rådarna och småfolket) inatt. Det ser ut att vara lillebror (skator) som kalasar där nu... Svårt att veta om någon mer varit där och festat under natten, fatet är tomt.
Vi har haft en grön vinter så här långt, men kanske vänder det nu, det blir kallare o kallare.
God fortsättning på julen önskar jag allt och alla.