Popcorn = fascikulationer = nervryckningar

Tagit ganska lång promenad (definitivt längre än jag brukar) i ganska rask takt (för att vara jag). Dvs jag har knatat på i ganska precis 2 timmar, och ignorerat smärtorna i höger höft. På hemvägen var de svåra att ignorera och foten ond, svårt att gå. Men jag tog mig hem för egen maskin. Har förresten ont i höger tumme sedan några veckor tillbaks också, knäppt.
Det var skönt att gå så, utan hund för en gångs skull, trots smärtorna. Är ganska fullproppad med smärtis och då är det bara att bita ihop, man slipper den skärande smärtan.
Så just nu har jag nyss kommit hem, resultat f.n: fascikulationer i hela rumpan. Händerna är svullna (varför blir de det numera?). ont i fötterna såklart, inget annat vore att vänta. Och förbaskat ont i höger höft, men det har jag haft ett par dar nu. Har även haft rejält ont i ryggen några dagar men det tror jag känns lite bättre just nu faktiskt. Logiskt det med: ryggen mår bra av att gå.
Jaha. Vad säger detta mig? Inte ett skvatt mer än att det var skönt att promenera så som jag gick 'förr' och att det var bra för ryggen.
Kan jag göra det varannan dag kanske? ok, vi bestämmer det. Varannan dag fr o m nu: promenad till Hagmans o tillbaks. Bra sträcka eftersom det är ganska plant. Så må det bli.
Popcorn i rumpan.