Here we go again

Dags att börja föra logg igen tror jag. Kort resumé (världens kortaste): nackop mars 2016. Blev mycket bättre.
Sedan sämre, ökade smärtor och även en del pops hösten 2016. Sjukgym hjälpte inte.
Böt sjukgymnast, gick hos Mattias i 3 månader, jan-mars 2017, blev stadigt sämre, det var som att det retade upp mitt nervsystem.
Slutade och hoppades att det skulle gå över. Det lugnade sig över tid. Maj 2017 - plötsligt väldigt ont kring svanskotan, strålade ut i båda benen, hela vägen ner till foten på höger.
VC gjorde Lesege-test som INTE påvisade diskbråck, ny MR: visade ökat diskbråck med nervrotspåverkan. Jag får ondare och ondare för varje dag. Remiss till neurokirurgen Borås, de skickar den vidare till ortopeden Sahlgrenska.
Tid på ortopeden sep 5.
Äter i nuläget Tramadol 150 mg *2, Alvedon 2 tabletter *3, Ipren *3, Gabapentin 300*3, Tramadol 50 mg *2 och är aldrig smärtfri.
Närmsta veckan får ta och gå fort, för jag behöver hjälp...

(null)

#1 - - Ulla:

Hej! Jag känner igen, din ´resa´, brottandes med primärvården, bollandes mellan olika specialister till läkare. Jag opererades -15 för diskbråck mellan kutorna C5-C6. Gabapentin var inget för mig, stod på långverkade Tramadol ca 10 år. Nu har Palexia, efter besöket på smärtmottagning, Palexia fungerar bättre, kanske för dig med? Varenda dag är en dag till med nacksmärta, som en obehaglig följeslagare, som en råttfälla i nacken. Crosstrainer, hemmagym med snälla övningar; jag har inte gett upp!!!! Nej! Kanske min kommentar ger dig uppmuntran. EFter lång sjukrivning är jag tillbaka på jobbet,att jag blev väl mottagen höjde självkänslan. Jag står upp hela passet, kan inte sitta. Men, det har funkat sedan 3 månader, dvs jag har ett jobb med trevliga kollegor.Ulla

#2 - - Airamya:

Förlåt att det tagit mig flera år att svara! Palexia känner jag inte till, lägger det på minnet. Tack!
Hoppas din resa fortsatt mot det bättre :)